Pogodnosti i uvjeti kod kupnje alu felgi

–  Kod narudžbe sve se specifikacije  provjeravaju i šalju se felge koje 100% odgovaraju za Vaše vozilo, zato je veoma važno da u napomeni (na kraju narudžbe) navedete za koje vozilo naručujete felge.

– Sve felge iz naše ponude su provjerene kvalitete sa 2 godine garancije.

– Prikazana cijena je za 1 komad felge , cijena se odnosi se na gotovinsko ili predračunsko plaćanje i kupnje seta felgi (4 kom.). Kod plaćanja karticama i kod kupnje manje od seta felgi popust se smanjuje.

– Kod nekih modela alu felga, kupnja je moguća samo u setu (4 komada), nije moguće kupiti samo jedan komad.

– Ako uz felge kupujete set za montažu (vijke/matice i prstenove), prstenove za centriranje dobivate gratis ako su po specifikaciji proizvođača potrebni za Vaše vozilo.

– Kod proizvoda gdje cijena nije naznačena ( 0,00 €) proizvod ili nije dobavljiv ili je cijena podložna promjeni pa konkretnu cijenu možete saznati slanjem upita na mail.

– Rok isporuke felgi koje imamo na lageru je 1-2 radna dana, a koje nemamo na lageru je 2-10 radna dana ako ih dobavljač ima na lageru, a konkretan očekivani rok dobave biti će naznačen na ponudi koju šaljemo po obradi narudžbe.

– Dostava je 5€/kom, bez obzira na veličinu.

– Kupujete li felge i gume dobivate besplatnu montažu (balansiranje se naplaćuje) na Vama je samo da po dospječu kotače namontirate na vozilo ili da dođete do nas pa da mi to uradimo.

– Imajte u vidu da neke felge nemaju TUV certifikat za Vaše vozilo i da postoji mogućnost da ih nećete moći upisati u prometnu, te preporučamo prije same kupnje da se posavjetujete u stanici za tehnički pregled.

– Zbog dinamike tržišta zadržavamo pravo promjene cijene, dostupnosti i sl. bez prethodne obavijesti.