Pogodnosti i uvjeti kod kupnje alu felgi

-  Kod narudžbe sve se specifikacije  provjeravaju i šalju se felge koje 100% odgovaraju za Vaše vozilo, zato je veoma važno da u napomeni (na kraju narudžbe) navedete za koje vozilo naručujete felge.

- Sve felge iz naše ponude su provjerene kvalitete sa 2 godine garancije.

- Prikazana cijena je za 1 komad felge , cijena se odnosi se na gotovinsko ili predračunsko plaćanje i kupnje seta felgi (4 kom.). Kod plaćanja karticama i kod kupnje manje od seta felgi popust se smanjuje za 10%.

- Ako uz felge kupujete set za montažu (vijke/matice i prstenove), prstenove za centriranje dobivate gratis ako su po specifikaciji proizvođača potrebni za Vaše vozilo.

- Kod felgi gdje cijena nije naznačena (većinom kod novih modela) cijene na upit.

- Rok isporuke felgi koje imamo na lageru je 1-2 radna dana, a koje nemamo na lageru je 2-10 radna dana ako ih dobavljač ima na lageru, a konkretan očekivani rok dobave biti će naznačen na ponudi koju šaljemo po obradi narudžbe.

- Dostava je BESPLATNA na području Hrvatske, osim za felge koje su na rasprodaji, sezonskom sniženju ili akciji te kod kupnje manje od seta felgi.

- Uz felge u kompletu možete kupiti i gume po povoljnim cijenama.

- Kupujete li u kompletu felge i gume dobivate besplatnu montažu (balansiranje se naplaćuje) i dostavu na željenu adresu bilo gdje u Hrvatskoj, na Vama je samo da po dospjeću kotače namontirate na vozilo ili da dođete do nas pa da mi to uradimo. Kod kupnje proizvoda sa akcije, sezonskog sniženja i rasprodaje ne vrijedi besplatna montaža i dostava.

- Imajte u vidu da neke felge nemaju TUV certifikat za Vaše vozilo i da postoji mogućnost da ih nećete moći upisati u prometnu, te preporučamo prije same kupnje da se posavjetujete u stanici za tehnički pregled.